Гина на книжарница

Нявга коги редовно четях Егоист, с охота следях рубриката на Ина Григорова:
“ Малката тъпа Гина „..
В тоя дух и аз тъй, вчера се почувстувах в Хеликончето… - Гина на книжарница-

Забързана и задъхана Гина, крачеше по площади, че книга й беше в главата да търси… От две седмици се опитваше да започне да го чете това Сърце на Виктория Бешалийска, че Глината й се беше лепнала като гербова марка, тъй по вкуса и рече да повтори автора..Но уви, новото заглавие този роман на романите на 2022, нещо не й вървеше.. Закучи се на 134 стр кат тоз ангел дет орал сухата нива на клетата героиня и тъй й не продължи, хич не я грабваше.

В лошо време в дъжд и вятър, реши че ще търси Зарана на Розмари Де Мео. В Стопанката й се беше влюбила и що рев рева на него и колко копия беше подарила на другари, само тя си знаеше… Обаче със ЗАРАНА удари на камък, навсякъде изчерпана…

Рекна си, Гине отиди па си вземи нещо от Езотерика и окултизъм, па мирясай най-накрая…

Приближи Гина витрините на Хеликончето, а от там що да види, мега звездата на родния ефир завъртяла 3 манджи в черешката книга издала, че и на витрина я изтипосали, жената с най-голямата уста мис България еди коя си…

От там влезе Гина вътре, друга книга.. С гръмкото име КУРБАН.. Кат съдържание ни я знам, знам на корица са го докарали,дано не мирише тъй зловещо кат тръгнеш да го за четеш Курбана…помисли си Гина.
Свали поглед леко надолу.. И що да види, друг нейн идол у живота.. Ваня Джаферович и неговия живот, огледа се има ли нещо за жена му наоколо или пък за другите й любимци Петканови,но нищо не съзря, може би издателите чакат второто полугодие за този блокбастър….

Тръгна Гина към нейния си ъгъл.. И зяпна.. По-плешив рафт нямаше, беше тъй плешив като темето на Робин Шарма, който с едър шрифт я канеше да членува в КЛУБ 5… Рече Гина на Робин:
Робине, Робине в 5 часа почти половин живот ставам, ма червено Ферари не карам, бе брачед.. Лъжеш.. Ма то и по нашите улици аз и Ферарито ще бъдем като герои от Лесли Каручка.. Тъй че, мани се с тез оферти….
И тръгна Гина наобратно, претъжна от всякогиш…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s